3D Yazıcı Metal Filament

3D Yazıcı Metal Filament. Filament renkleri, filament çeşitleri ve 3d yazıcılar için bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca, malzemenin yazıcınızda çalışmasını sağlamak için danışmanlık ve. Fk filament olarak türkiye'de kaliteli ve sağlığa zararsız hammade ile 3d yazıcı filament imalatı yapmaktayız. Düşük fiyatlı satın al 3d yazıcı metal filament kaynak 3d yazıcı metal filament fabrika, biz iyi bir kalite sağlar.

7 272 00

Beste 7 272 00

3d yazıcı metal filament çin'den. Genel olarak filamentler 1,75 mm veya 2,85 mm kadarlık bir uzunluğa sahiptir. 3d yazıcı satın al kararını verdikten sonra, işlerinizi çok daha verimli bir hale getirebilir, teknolojinin imkanlarını işletmenize çok daha hızlı bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

Filamentin çok kaliteli olması ve teknik özellikleri …

Yazıcıda abs ve pla olmak üzere iki adet filament yer alır. 3d yazıcı metal filament çin'den. 19/07/2019 · en yaygın 3d yazıcı filament karışımları yaklaşık% 50 metal tozu ve% 50 pla veya abs olma eğilimindedir, ancak aynı zamanda% 85'e kadar metal içeren karışımlar da mevcuttur. Ayrıca, malzemenin yazıcınızda çalışmasını sağlamak için danışmanlık ve. Nitor, çeşitli sonlandırma türlerini elde etmek için tasarlanmış olup,fdm, sls, sla, clip, polyjet, ultem ve daha. Genel olarak filamentler 1,75 mm veya 2,85 mm kadarlık bir uzunluğa sahiptir. 3d baskı metal parçalarında başarılı olmanıza yardımcı olmak için ultrafuse® 316l yazıcı işleme yönergeleri sunuyoruz. Düşük fiyatlı satın al 3d yazıcı metal filament kaynak 3d yazıcı metal filament fabrika, biz iyi bir kalite sağlar.

7 272 00

Geleneksel, açık malzeme fused filament fabrication (fff) yazıcılarda güvenli ve kolay kullanım için tasarlanan ultrafuse® 316l, geniş bir işlem penceresine sahiptir. Düşük fiyatlı satın al 3d yazıcı metal filament kaynak 3d yazıcı metal filament fabrika, biz iyi bir kalite sağlar. Filament renkleri, filament çeşitleri ve 3d yazıcılar için bize ulaşabilirsiniz. Artıboyut g1 3d gıda yazıcı... Fk filament olarak türkiye'de kaliteli ve sağlığa zararsız hammade ile 3d yazıcı filament imalatı yapmaktayız.

Popular posts from this blog

Lumion 10 Render Presets Gratis

Lijsten 60 Anycubic Mega S Wiring